biografie


...choose a job you love and you will never have to work a day in your life...en zo voelt dat voor mij,iedere dag!
als 8-jarig meisje had ik een duidelijke wens: studeren aan het Conservatorium van Amsterdam om violiste worden. Alles moest daar voor wijken en ik kreeg al van jongs af aan de support van mijn ouders en kansen van mijn vioolleraar Roelof Klaassen in vele orkesten en verschillende podia.
In 2001 studeerde ik af onder de geweldige leiding van mijn docent Daniel Otten. Vanaf dat moment ben ik zonder twijfel het muziekleven ingedoken, met als basis een kwart baan als viooldocente aan de muziekschool NW-Veluwe. Na 13 jaar kwam er een einde aan de authentieke vorm van de muziekschool en startte ik door met mijn eigen vioolschool op verschillende locaties. (voor meer informatie over vioolles: zie de link "vioolles")Muziek kent geen grenzen en ik maak zonder schroom een voortdurende muzikale reis en neem onderweg steeds meer stijlen en details in me op. Dat betekent dat ik veel schakel tussen projecten, interpretaties en verschillende violen! Hier een paar namen van orkesten en artiesten waar ik mee samenwerk(te):

Barok: o.a. Florilegium Musicum, Gelders Bach Collegium, Concerto Barocco, Nederlandse Bach Academie

Klassiek/modern: o.a. Helios Ensemble, Nationale Reisopera, Harderwijks Strijkorkest

Pop/rock: o.a. Epica, Scrum, Blaudzun, Aballadeer, Relax, Speelman&Speelman, Mathilde Santing, Mariachi Fiesta Mexicana, Michael Prins